Jack Cramer’s menu

- Brasseriet Lyngbygaard d. 2 maj 2025

Snacks

Østers, wasabi & syltet kombu

  • Taskekrabbe & saltet yuzu

  • Røget ål, foie gras & teriyaki

  • Kongekrabbe & grøn mango

  • Takoyaki med havgus & røget blæksprutte

Mellemret

Chawanmuchi & trøffel

Chawanmuchi med røget ål, trøffel dashi og finhakket purløg

Amuse

Nye kartofler & Osietra kaviar

Cremet kartoffel sifon med brunet smør og cremefraiche, østers mayonnaise og kaviar.

Surdejsbrød & “mit smør”

Hovedret

Bison, asparges & morkler

Bison i sprødkappe med de første hvide asparges og farseret morkler med morkel sauce

Forret

Hamachi & ponzu

Kombu rimmet hamachi på østers creme, wasabi og yuzu ponsu, sprød sesam

Ost

Thybo & gran

Lun thybo sifon med syltet bøgehatte i gran, ristet pimonte hasselnødder, gran brunet smør, tørrede og røget dådyr hjerte

Dessert

Yuzu, honning & tea

Karamelliseret tasmansk honning som iscreme, consommé af yuzu og galia melon. Granité på bitter kinesisk tea.